Oldal frissítése

55" Samsung UE55MU7002

4,9 14 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

55" Samsung UE55MU7002

Extrém részletesség

Élvezze kedvenc filmjeit, melyeket most rendívüli részletességben nézhet. Minden egyes pixel egy új dimenziót és minőséget kap ezen a Samsung TV-n, mely HDR1000 / Extreme technológiával rendelkezik.

Soha nem látott színek

Ez a készülék számtalan színt és árnyalatot képes megjeleníteni, melyek mindig természetesen hatnak. A Dynamic Crystal Color lélegzetelállító vizuális élményt tartogat Ön számára, minden nap.

Motion Rate 240

Maximális folyamatosság

Még a legdinamikusabb jeleneteket is zavaró elmosódás nélkül figyelheti. A 240-es Motion Rate-nek köszönhetően, ezen a tévén minden jelenet garantáltan zavartalan folyamatosságban fog megjelenni.

Precison Fekete

Hagyja, hogy a fekete-fehér kihangsúlyozza a karaktereket, egyedülálló kontraszttal! A TV kiváló értékei közé tartozik a Precision Fekete és a Local Dimming, fényhalványító funkciója is. A hihetetlen kontraszt garantáltan lenyűgözi majd Önt!

Precision Black a Local Dimming
Peak Illuminator

Fényerő, még a legsötétebb jelenetek alatt is

Merüljön el teljesen a látott történetben! A Peak Illuminator-nak köszönhetően, minden egyes jelenet fényesebb lesz, mint valaha. Mindezek mellett, ezeket a tökéletes képeket kristálytiszta minőségben láthatja.

Felesleges kábelek nélkül

Nem kell aggódnia a felesleges kábelek miatt. Csatlakoztathatja a kiegészítőket a TV-hez egy elegáns OneConnect hub segítségével. Ez a különleges Clean Cable, azaz "kábelmentes" megoldás segít Önnek abban, hogy elrejtse a kábeleket a TV hátulján.

Szemet gyönyörködtető formák

A hihetetlen részletek és a TV kifinomult formatervezése lélegzetelállító esztétikai élményt nyújt minden alkalommal. A csodálatos designnak köszönhetően, Ön le sem tudja majd venni szemeit a készülékről, még akkor sem, ha éppen nem néz semmit, vagy a televízió ki van kapcsolva.

A szépség nem ismer határokat

Az elképesztő vizuális élmény, melyet az elegánsan karcsú képernyőn át élvezhet, nem ismer határokat. A három oldalú flat-screen lehetővé teszi, hogy Önnek csak a tévéműsorra kelljen koncentrálnia.

Štíhlé provedení

Szórakozás karnyújtásnyira

Érjen el teljes kényelmet! Nem lesz szüksége több távirányítóra, még akkor sem, ha több készülék van a televízióhoz kapcsolva. A One Depth felhasználói felület segítségével, Ön mindig könnyen hozzáférhet a kedvenc szórakoztató műsoraihoz.

Engedje el okostelefonját

Élvezze okostelefonja tartalmát luxusképernyőjén. Az intelligens nézet opciónak köszönhetően, könnyedén irányíthatja a TV-t telefonja segítségével. Mindezt bármilyen bonyolult beállítás nélkül.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube
SMART funkciók HbbTV, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, DLNA
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Kettős

Méretek és tömeg

Szélesség 122,6 cm
Magasság 78,2 cm
Mélység 24,6 cm
Magasság talp nélkül 71,05 cm
Mélység talp nélkül 5,48 cm
Tömeg 17,9 kg

Szín

Szín Ezüst
Kód:  WR184s7
Termékszám:  UE55MU7002TXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15